Warmtewanden

Graag brengen wij dit onder de aandacht. De combinatie van dikke lagen leem en een lage temperatuursysteem, is volgens mij een van de meest waardevolle ingrepen die u in u huis kunt doen. De massa zorgt voor de vochtregulering binnenshuis en de stralingswarmte van de muur is zonder meer de meest prettige wijze om u huis, en uzelf te verwarmen. Doordat het systeem vraagt om een lage temperatuur, is het veelal voldoende om met bv daglichtpanelen te werken. De stralingswarmte brengt de lucht niet in beweging, daardoor ook geen stof. Door rekenmodules kunnen wij met precisie uitrekenen waar en  hoeveel warmtepanelen geplaatst moeten worden voor een optimaal binnenklimaat en warmteafgifte.

Indien nodig adviseren wij te isoleren of na/isoleren. Bijkomend voordeel is dat alle wanden in huis verwarmd worden, waardoor vocht zich niet verzameld in koude hoeken, en schimmelvorming geen kans krijgt. Bovendien is het systeem muisstil enziet u nergens radiatoren. Uiteraard kunnen de warmtewanden opgeleverd worden in elk gewenst afwerking.

Het is wel veel werk en de investering is behoorlijk, maar uit mijn eigen ervaring, en die van alle voormalige opdrachtgevers, krijgen wij alleen maar hele positieve reacties. Ukunt dit zelf ook ervaren in onze showroom of op een van de vele gerealiseerde projecten. Er is er altijd wel een bij U in de buurt.

Voor meer technische details of andere vragen over u specifieke situatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.